Redovisningskonsult

Vi har kunskaperna inom bland annat: bokföring och redovisning, bokslut och årsredovisningar, ekonomistyrning och skattefrågor. En redovisningskonsult hos oss tar på sig uppdraget och sköter allt ekonomiarbete hos företaget. Vi hjälper dig helt enkelt med din företagsekonomi och analyser.

Vi som arbetar på Alibra är mycket dedikerat team som verkligen brinner för det vi gör. Det finns många års erfarenhet i teamet och vi ser till att vi hela tiden vidareutbildar oss och uppdaterar oss för att ge dig bästa möjliga service. Hos många av våra kunder är vi deras ekonomiavdelning eller så guidar vi och ger hjälp åt andra kunder i en del av deras arbete. Dessutom kan vi ge backup eller stöttning till medarbetare inom ditt företag.

Detta tack vare att vi använder oss av molnbaserade lösningar, vilket gör att det blir enkelt och smidigt att dela upp arbetsuppgifterna mellan dig som kund och oss som byrå. Det innebär att vi är enormt flexibla, dubbelarbete minimeras, samt att det leder till snabb hantering av information. Detta gör att allt i ditt och vårt arbete underlättas och uppdraget kan genomföras fortare än vad det normalt tar.

Vi på Alibra tar över ansvaret och vi garanterar att du och ditt företag är i trygga händer när det handlar om din företagsekonomi. Hela vår verksamhet är uppbyggd på kvalitet och i slutändan handlar det om att vi ser till att det vi levererar ger den avsedda effekt som eftersträvas. Dessutom ser vi till att vara öppna i vår verksamhet. Det gör att du som kund kan förstå varför och hur vi gör för att få ditt företag nå upp till en ny nivå och bli framgångsrik.

Nu är det upp till dig att ta ett beslut och avgöra om Alibra ska sköta dina affärer och ta ditt företag till en ny nivå!