VI ÄR ALIBRA REDOVISNINGSBYRÅ!

Vi är en redovisningsbyrå i Stockholm som ligger i framkanten i både digitalisering och kundbemötande. Hos oss kan du få hjälp med bokföring, bokslut och årsredovisningar, ekonomistyrning, löneadministration skattedeklarationer samt kvalificerade rådgivningstjänster. Detta oavsett om du har ett litet företag eller medelstort företag. det spelar dessutom ingen roll om det är enskild firma eller aktiebolag, handelsbolag eller ekonomiska föreningar. En redovisningskonsult hos Alibra ser till att guida dig som kund och är lyhörd på vilka önskemål och behov du har.
Alibra förstår vad du som företagare behöver och vi har bredden kompetenser och tjänster så att du som kund ska få den allra bästa service med skräddarsydda lösningar. Vårt fokus är på våra kunder på ett tryggt och säkert sätt. Vår stora passion ligger på vår värdegrund som är ansvar, kvalité och helhetssyn. Detta betyder att vi gör allt från hjärtat gällande våra relationer med våra kunder och att vi är professionella. Vi följer vår värdegrund genom att ta ansvar, ge kvalitet och ha en helhetssyn.
Hela vår verksamhet bygger på kvalitet och erfarenhet som används för att hjälpa våra kunder att få fram det allra bästa underlagen för beslut så att du kan driva ditt företag framåt. Våra redovisningskonsulter och andra medarbetare följer dig som kund hela vägen fram till succé. Vi hittar det företagslösningar som behövs helt enkelt!
Oavsett om du har en mindre firma eller ett stort företag kommer du bli sedd. Alibra kan sköta allt från bokföring och bokslut till ekonomistyrning. Vi ser till att arbetet blir klart i tid och på så sätt skapas det förtroende och trygghet för dig som kund. Vårt engagemang för kunderna är här och nu i realtid. Det är den kvalitet du som kund får av Alibra! Känner du dig nyfiken på oss, tveka inte att höra av dig, så hittar vi den bästa lösningen just för dig och ditt företag.